top of page

ECOLOGISCH BEZOEK

VORMGEVING & ILLUSTREREN

VOLLEDIG ONTZORGD

Het Biosintrum is een biobased gebouw, het bestaat voor meer dan 80% uit biobased materialen.

Wij kregen de vraag of wij alle informatie over zaalhuur, eten en drinken op een duidelijke manier zouden willen vormgeven. Daarnaast moest er nog een routebeschrijving gemaakt worden, aangezien het Biosintrum een belangrijke bijeenkomst locatie is in het Noorden van Nederland.

Het Biosintrum ontzorgd haar gasten door de mooie vergaderruimtes te verhuren in combinatie met een lunch, drankjes en versnaperingen.

INZICHT IN ONZE WERKWIJZE

Wij vinden het belangrijk om inzicht te geven in onze werkzaamheden, daarom lichten wij al onze projecten extra uit.

Bent u geïnteresseerd in een uitgebreider verhaal over onze werkzaamheden? Bekijk ook andere projecten die wij hebben mogen vormgeven.

 

Zo kunnen wij aan onze opdrachtgevers en potentiële nieuwe samenwerkingen laten zien waar wij voor staan.

STOOMKONING

Voor de Stoomkoning hebben wij een complete huisstijl mogen ontwerpen, dit hebben wij gedaan naar wens van onze opdrachtgever. Bij ons bent u de koning.

BUROVISUAL

BuroVisual is een technisch bedrijf, wat voornamelijk bezig is met het maken van 3D-visualisaties. Aan ons de taak om dit te verwerken in een gloednieuwe huisstijl.

FEANFAN

Supportersvereniging FeanFan, wil Friese trots laten zien. Om meer aandacht te genereren in de online wereld ontwikkelden wij content die gerelateerd is aan de voetbalclub.

bottom of page