top of page

FAIRYTALE LIFE

VORMGEVING DRUKWERK

ONZE WERKZAAMHEDEN

Fairytale Life is een magazine wat vol staat met verhalen, sprookjes en gedichten. Deze verhalen worden geschreven door studenten van Firda, zij beleven een sprookjesreis tijdens hun opleiding.

Een reis naar Disneyland Parijs was hier onder andere onderdeel van, daarnaast hebben de studenten van Firda een bezoek gebracht aan de binnenstad van Parijs. 

Het gehele sprookjesavontuur van de studenten hebben wij mogen vormgeven in een glossy, die ook overhandigd is aan de desbetreffende studenten en docenten die hierbij geholpen hebben.

INZICHT IN ONZE WERKWIJZE

Wij vinden het belangrijk om inzicht te geven in onze werkzaamheden, daarom lichten wij al onze projecten extra uit.

Bent u geïnteresseerd in een uitgebreider verhaal over onze werkzaamheden? Bekijk ook andere projecten die wij hebben mogen vormgeven.

 

Zo kunnen wij aan onze opdrachtgevers en potentiële nieuwe samenwerkingen laten zien waar wij voor staan.

STOOMKONING

Voor de Stoomkoning hebben wij een complete huisstijl mogen ontwerpen, dit hebben wij gedaan naar wens van onze opdrachtgever. Bij ons bent u de koning.

BUROVISUAL

BuroVisual is een technisch bedrijf, wat voornamelijk bezig is met het maken van 3D-visualisaties. Aan ons de taak om dit te verwerken in een gloednieuwe huisstijl.

BIOSINTRUM

Voor het Biosintrum hebben wij verschillende projecten uit gevoerd. Zo hebben wij bijvoorbeeld drukwerk mogen ontwikkelen van diverse soorten biologisch papier.

bottom of page