top of page

SPOEL MAAR DOOR

DRUKWERK & VORMGEVING

VAN REGENWATER NAAR DOORSPOELEN

Van het Biosintrum kregen wij de vraag of wij een infographic zouden willen ontwikkelen over het unieke rioleringssysteem die gebruikt is in het gebouw.


Voor deze infographic moesten wij nog veel onderzoek doen, omdat ook bij de opdrachtgever niet alle informatie duidelijk was. Zo kregen wij te horen dat Afmitech de installatie op zich had genomen om het rioleringssysteem te installeren.


Verder konden wij in contact komen met de gemeente Ooststellingwerf, aangezien zij betrokken waren bij de bouw van het gebouw.

Bij deze infographic nemen wij u mee in het doorspoelproces, dit doen wij stapsgewijs.

INZICHT IN ONZE WERKWIJZE

Wij vinden het belangrijk om inzicht te geven in onze werkzaamheden, daarom lichten wij al onze projecten extra uit.

Bent u geïnteresseerd in een uitgebreider verhaal over onze werkzaamheden? Bekijk ook andere projecten die wij hebben mogen vormgeven.

 

Zo kunnen wij aan onze opdrachtgevers en potentiële nieuwe samenwerkingen laten zien waar wij voor staan.

STOOMKONING

Voor de Stoomkoning hebben wij een complete huisstijl mogen ontwerpen, dit hebben wij gedaan naar wens van onze opdrachtgever. Bij ons bent u de koning.

BUROVISUAL

BuroVisual is een technisch bedrijf, wat voornamelijk bezig is met het maken van 3D-visualisaties. Aan ons de taak om dit te verwerken in een gloednieuwe huisstijl.

FEANFAN

Supportersvereniging FeanFan, wil Friese trots laten zien. Om meer aandacht te genereren in de online wereld ontwikkelden wij content die gerelateerd is aan de voetbalclub.

bottom of page