top of page

SUPER ACADEMY LEAGUE

HUISSTIJL & SOCIAL MEDIA CONTENT

ONZE WERKZAAMHEDEN

Voetbal, de grootste sport van Nederland. Daar moeten wij als klein landje meer mee gaan doen. Inmiddels blijkt dat jeugdspelers niet meer alleen willen voetballen bij hun eigen vereniging, zij zoeken uitdaging. De voetbalscholen, die inmiddels ook de grond uit komen als paddenstoelen spelen hier slim op in.

De oprichter van de Super Academy League is Alex van der Veen, hij heeft zelf ook een voetbalschool. Veens Voetbal Academie is zijn kindje. Hij vind ook dat jeugdspelers meer uitdaging verdienen, daarom wil hij er voor zorgen dat de beste jeugdvoetballers uit Noord-Nederland tegen elkaar gaan strijden in een competitie.

Deze competitie biedt de extra uitdaging die de voetballers tegenwoordig willen. 

Aangezien de Super Academy League een voetbalcompetitie is, was de wens van de opdrachtgever om een voetbal typische vorm terug te laten komen. De vijfhoek komt voornamelijk terug op een voetbal, deze vorm wordt gebruikt om de lapjes leer aan elkaar vast te maken zodat er een bal gevormd kan worden.

De afkorting in het logo ontwerp, is een statement. SAL staat voor Super Academy League.

Verder is de vorm van de vijfhoek twee maal te zien, via deze weg willen wij laten zien dat er binnen de lijnen gewerkt moet worden. De lijnen staan centraal in de voetbalwereld.

INZICHT IN ONZE WERKWIJZE

Wij vinden het belangrijk om inzicht te geven in onze werkzaamheden, daarom lichten wij al onze projecten extra uit.

Bent u geïnteresseerd in een uitgebreider verhaal over onze werkzaamheden? Bekijk ook andere projecten die wij hebben mogen vormgeven.

 

Zo kunnen wij aan onze opdrachtgevers en potentiële nieuwe samenwerkingen laten zien waar wij voor staan.

STOOMKONING

Voor de Stoomkoning hebben wij een complete huisstijl mogen ontwerpen, dit hebben wij gedaan naar wens van onze opdrachtgever. Bij ons bent u de koning.

BUROVISUAL

BuroVisual is een technisch bedrijf, wat voornamelijk bezig is met het maken van 3D-visualisaties. Aan ons de taak om dit te verwerken in een gloednieuwe huisstijl.

BIOSINTRUM

Voor het Biosintrum hebben wij verschillende projecten uit gevoerd. Zo hebben wij bijvoorbeeld drukwerk mogen ontwikkelen van diverse soorten biologisch papier.

bottom of page