top of page

BUROVISUAL

HUISSTIJL ONTWERP

ONZE WERKZAAMHEDEN

Voor BuroVisual hebben wij verschillende werkzaamheden verricht, zo hebben wij een complete huisstijl mogen ontwikkelen. BuroVisual is een organisatie die zich bezig houdt met het ontwikkelen van 3D-visualisaties.

BuroVisual is een technisch bedrijf, dit moest ook duidelijk te zien zijn. Denk hierbij aan 3D-vormen en technische vormen, die gebruikt worden in de bouw. 

Het bedrijf uit Leeuwarden staat voor kwaliteit en inzicht. BuroVisual valt in één oogopslag op!

Aangezien BuroVisual een technisch 3D bedrijf is, was de wens van de opdrachtgever om een kubus terug te laten komen. Deze kubus staat volgens hem centraal bij 3D.

Het oogje is te vinden in het logo ontwerp, vanwege visie. BuroVisual maakt techniek visueel.

Verder is de vorm van een moer terug te vinden, dit is een technische vorm. Die veel voorkomt op bouwplaatsen die visueel gemaakt zijn door BuroVisual.

INZICHT IN ONZE WERKWIJZE

Wij vinden het belangrijk om inzicht te geven in onze werkzaamheden, daarom lichten wij al onze projecten extra uit.

Bent u geïnteresseerd in een uitgebreider verhaal over onze werkzaamheden? Bekijk ook andere projecten die wij hebben mogen vormgeven.

 

Zo kunnen wij aan onze opdrachtgevers en potentiële nieuwe samenwerkingen laten zien waar wij voor staan.

STOOMKONING

Voor de Stoomkoning hebben wij een complete huisstijl mogen ontwerpen, dit hebben wij gedaan naar wens van onze opdrachtgever. Bij ons bent u de koning.

BUROVISUAL

BuroVisual is een technisch bedrijf, wat voornamelijk bezig is met het maken van 3D-visualisaties. Aan ons de taak om dit te verwerken in een gloednieuwe huisstijl.

FEANFAN

Supportersvereniging FeanFan, wil Friese trots laten zien. Om meer aandacht te genereren in de online wereld ontwikkelden wij content die gerelateerd is aan de voetbalclub.

bottom of page