top of page

FEANFAN

SOCIAL MEDIA CONTENT

ONZE WERKZAAMHEDEN

Voor de supportersvereniging van SC Heerenveen, FeanFan, hebben wij werkzaamheden verricht. Zo zijn wij voornamelijk bezig geweest met het ontwikkelen van social media content.

FeanFan is een redelijk kleine organisatie, die volledig draait op vrijwilligers die zich inzetten voor hun favoriete voetbalclub. SC Heerenveen is daarnaast ook nauw betrokken bij deze vereniging, zo zijn er korte lijntjes. 

FeanFan en SC Heerenveen organiseren elk voetbalseizoen verschillende activiteiten samen, waaronder de 'Speler van het Jaar'.

Een bijzonder moment, ons werk in een voetbalstadion. Ruim 22.000 mensen hebben ons werk mogen zien in het Abe Lenstra stadion in Heerenveen.

De campagne voor 'Speler van het Jaar' werd afgetrapt in de rust van het Eredivisie-duel tussen SC Heerenveen en Go Ahead Eagles.

INZICHT IN ONZE WERKWIJZE

Wij vinden het belangrijk om inzicht te geven in onze werkzaamheden, daarom lichten wij al onze projecten extra uit.

Bent u geïnteresseerd in een uitgebreider verhaal over onze werkzaamheden? Bekijk ook andere projecten die wij hebben mogen vormgeven.

 

Zo kunnen wij aan onze opdrachtgevers en potentiële nieuwe samenwerkingen laten zien waar wij voor staan.

STOOMKONING

Voor de Stoomkoning hebben wij een complete huisstijl mogen ontwerpen, dit hebben wij gedaan naar wens van onze opdrachtgever. Bij ons bent u de koning.

BUROVISUAL

BuroVisual is een technisch bedrijf, wat voornamelijk bezig is met het maken van 3D-visualisaties. Aan ons de taak om dit te verwerken in een gloednieuwe huisstijl.

BIOSINTRUM

Voor het Biosintrum hebben wij verschillende projecten uit gevoerd. Zo hebben wij bijvoorbeeld drukwerk mogen ontwikkelen van diverse soorten biologisch papier.

bottom of page