top of page

BLADER DOOR ONS GEBOUW

DRUKWERK, ILLUSTRATIE & VORMGEVING

BIOBASED BOUWEN IS DE TOEKOMST

Voor het Biosintrum hebben wij een informatieve folder mogen samenstellen, waarin wij de biobased materialen uitlichten die in het gebouw zijn gebruikt. Doormiddel van een illustratie kun je zien welke biobased materialen er gebruikt zijn tijdens de bouw en inrichting van het Biosintrum.

 

De kleuren die gebruikt zijn in de gehele folder komen uit de huisstijl van het Biosintrum, wij hebben gekozen voor de lichtgroene kleur zodat wij een duidelijke lijn kunnen laten zien in onze ontwerpen. De banners en folders hebben op deze manier dezelfde kleuren, daarmee verbind het met elkaar. Zo blijft het één geheel! Op de folder is een QR-code te vinden, zodra deze gescand word verschijnt er een video over de bouw van dit unieke gebouw.

 

Omdat er ontzettend veel informatie te vinden is over de bouw van het Biosintrum hebben wij gekozen voor een zig-zag vouw, hierdoor hadden wij eigenlijk zes pagina's die wij konden vullen. Zo hebben wij gebruik gemaakt van de foto's die gemaakt waren door Egbert de Boer, creëerden wij zelf een illustratie over het gebouw en hebben wij teksten geschreven over alle onderdelen en materialen.

 

Uiteindelijk hebben wij er ook nog voor gekozen om een insteker toe te voegen aan de folder, hierop staan alle gebruikte materialen en bedrijven die meegeholpen hebben in de bouw.

INZICHT IN ONZE WERKWIJZE

Wij vinden het belangrijk om inzicht te geven in onze werkzaamheden, daarom lichten wij al onze projecten extra uit.

Bent u geïnteresseerd in een uitgebreider verhaal over onze werkzaamheden? Bekijk ook andere projecten die wij hebben mogen vormgeven.

 

Zo kunnen wij aan onze opdrachtgevers en potentiële nieuwe samenwerkingen laten zien waar wij voor staan.

STOOMKONING

Voor de Stoomkoning hebben wij een complete huisstijl mogen ontwerpen, dit hebben wij gedaan naar wens van onze opdrachtgever. Bij ons bent u de koning.

BUROVISUAL

BuroVisual is een technisch bedrijf, wat voornamelijk bezig is met het maken van 3D-visualisaties. Aan ons de taak om dit te verwerken in een gloednieuwe huisstijl.

FEANFAN

Supportersvereniging FeanFan, wil Friese trots laten zien. Om meer aandacht te genereren in de online wereld ontwikkelden wij content die gerelateerd is aan de voetbalclub.

bottom of page