top of page

JOUW OUDE SPIJKERBROEK HOUDT ONS WARM

INFOGRAPHIC

ONZE WERKZAAMHEDEN

Voor het Biosintrum hebben wij een informatieve infographic mogen ontwikkelen, over de isolatie die verwerkt is in het unieke biobased gebouw in het Friese Oosterwolde.

Tijdens de bouw van het Biosintrum werd er een inzamelingsactie georganiseerd door de gemeente Ooststellingwerf, bij diverse winkels en bij het gemeentehuis konden inwoners van de gemeente hun oude spijkerbroeken inleveren. Van deze spijkerbroeken is de isolatie gemaakt die het Biosintrum koud houdt in de zomermaanden en tijdens de wintermaanden zorgt het voor warmte.

Het Biosintrum was op zoek naar een duidelijke, simpele uitleg over het productieproces van de isolatie.

Tijdens de ontwerpfase hebben wij in samenspraak met het Biosintrum gekeken naar een biologische manier voor het drukwerk van de infographic, wij kwamen uit op (ongebleekt) reboard karton. Dit is gerecycled karton en dit verlaagd de ecologische voetafdruk, aangezien dit goed is voor het klimaat en de aarde.

De animatie die hierboven te zien is geeft een goed beeld van het productieproces voor de spijkerbroekenisolatie die gebruikt is tijdens de bouw van het Biosintrum.

INZICHT IN ONZE WERKWIJZE

Wij vinden het belangrijk om inzicht te geven in onze werkzaamheden, daarom lichten wij al onze projecten extra uit.

Bent u geïnteresseerd in een uitgebreider verhaal over onze werkzaamheden voor de Stoomkoning? Klik dan op de nieuwsberichten die hiernaast zijn uitgelicht.

 

Zo kunnen wij aan onze opdrachtgevers en potentiële nieuwe samenwerkingen laten zien waar wij voor staan.

Stoomkoning

Bij ons bent u de koning

Voor het Biosintrum hebben wij voor twee werknemers visitekaartjes mogen ontwerpen, op de voorkant van het kaartje is een illustratie te zien van het gebouw.

Stoomkoning

Gereinigde huisstijl

Voor het Biosintrum hebben wij een informatieve folder mogen samenstellen, waarin wij de biobased materialen uitlichten die in het gebouw zijn gebruikt.

Stoomkoning

Koning van het stomen

Hij is al een tijdje bezig als voetbaltrainer, zijn naam is Olaf Atema. Een 23-jarige voetbaltrainer uit Friesland. Atema is inmiddels al zeven jaar actief als voetbaltrainer.

bottom of page