top of page

GRUTSK.

HUISSTIJL ONTWERP

ONZE WERKZAAMHEDEN

Voor Grutsk. hebben wij verschillende werkzaamheden verricht, zo hebben wij een complete huisstijl mogen ontwikkelen. Grutsk. is een organisatie die zich bezig houdt met het passen op kinderen.

Door de naam van de organisatie valt het erg op, hier konden wij als grafische vormgevers op inspelen, een pauw kwam al snel voorbij in de ontwerpfase. Grutsk. straalt direct gezelligheid en zorg uit, direct is er te zien dat kinderen en ouders op de eerste plaats staan bij dit trotse bedrijf.

Daarnaast wil Grutsk. laten zien dat de eigenaren super trots zijn!

Aangezien de eigenaren van Grutsk. trots zijn op hun bedrijf is er gekozen voor een pauw in het logo. Op deze manier is het logo speels, stoer en geeft het een gevoel van 'trots'.

 

De dikgedrukte letters geven ook een stoere uitstraling, het is makkelijk leesbaar.

Het statement wordt benadrukt door de punt en streep onder het woord 'Grutsk'.

Voor ons is het belangrijk om feedback te ontvangen om onze werkzaamheden nog beter af te kunnen stemmen op de wens van onze opdrachtgevers.

Wij zijn dankbaar voor alle opdrachten die wij krijgen en kijken er erg naar uit om de projecten die wij krijgen om te zetten naar de ideeën van onze opdrachtgevers. 

BLADER DOOR ONZE PROJECTEN

Biosintrum

Jouw oude spijkerbroek houdt ons warm

Voor onze voetbalcompetitie moest nog een logo gemaakt worden, door AtemaDesigns hebben wij een strak, duidelijk en eigentijds logo.

Biosintrum

Steek hem in je zak
 

Een vrolijk & strak logo wat trotsheid uitstraalt, deze missie is zeker geslaagd. Bedankt voor de geweldige uitvoering!

Biosintrum

Blader door ons gebouw
 

De magazines zien er ontzettend mooi uit, teksten zijn gemakkelijk te lezen en de vormgeving is prachtig. Trots op het eindresultaat!

bottom of page