top of page

GRUTSK.

HUISSTIJL ONTWERP

ONZE WERKZAAMHEDEN

Voor Grutsk. hebben wij verschillende werkzaamheden verricht, zo hebben wij een complete huisstijl mogen ontwikkelen. Grutsk. is een organisatie die zich bezig houdt met het passen op kinderen.

Door de naam van de organisatie valt het erg op, hier konden wij als grafische vormgevers op inspelen, een pauw kwam al snel voorbij in de ontwerpfase. Grutsk. straalt direct gezelligheid en zorg uit, direct is er te zien dat kinderen en ouders op de eerste plaats staan bij dit trotse bedrijf.

Daarnaast wil Grutsk. laten zien dat de eigenaren super trots zijn!

Aangezien de eigenaren van Grutsk. trots zijn op hun bedrijf is er gekozen voor een pauw in het logo. Op deze manier is het logo speels, stoer en geeft het een gevoel van 'trots'.

 

De dikgedrukte letters geven ook een stoere uitstraling, het is makkelijk leesbaar.

Het statement wordt benadrukt door de punt en streep onder het woord 'Grutsk'.

INZICHT IN ONZE WERKWIJZE

Wij vinden het belangrijk om inzicht te geven in onze werkzaamheden, daarom lichten wij al onze projecten extra uit.

Bent u geïnteresseerd in een uitgebreider verhaal over onze werkzaamheden? Bekijk ook andere projecten die wij hebben mogen vormgeven.

 

Zo kunnen wij aan onze opdrachtgevers en potentiële nieuwe samenwerkingen laten zien waar wij voor staan.

STOOMKONING

Voor de Stoomkoning hebben wij een complete huisstijl mogen ontwerpen, dit hebben wij gedaan naar wens van onze opdrachtgever. Bij ons bent u de koning.

BUROVISUAL

BuroVisual is een technisch bedrijf, wat voornamelijk bezig is met het maken van 3D-visualisaties. Aan ons de taak om dit te verwerken in een gloednieuwe huisstijl.

FEANFAN

Supportersvereniging FeanFan, wil Friese trots laten zien. Om meer aandacht te genereren in de online wereld ontwikkelden wij content die gerelateerd is aan de voetbalclub.

bottom of page