top of page

STOOMKONING

HUISSTIJL ONTWERP

ONZE WERKZAAMHEDEN

Voor de Stoomkoning hebben wij verschillende werkzaamheden verricht, zo hebben wij een complete huisstijl mogen ontwikkelen. De Stoomkoning is een schoonmaak organisatie, waarbij stoomreiniging voorop staat.

Door de naam van de organisatie valt het erg op, hier konden wij als grafische vormgevers op inspelen, een kroontje kwam al snel voorbij in de ontwerpfase. De Stoomkoning straalt direct enige arrogantie uit, je zal direct zien dat ze de beste zijn in hun vakgebied.

Daarnaast wil de Stoomkoning laten zien dat de klant koning is!

Aangezien de Stoomkoning, koning is op het gebied van stoomreiniging is er gekozen voor een scheve kroon. Op deze manier is het logo speels, stoer en geeft het een gevoel van 'niemand is beter'.

 

De dikgedrukte letters geven ook een stoere uitstraling, het is makkelijk leesbaar en er is een speelse twist gegeven door de letter 'S' schuin af te snijden.

De kroon wordt gedragen door de stoom. 

Voor ons is het belangrijk om feedback te ontvangen om onze werkzaamheden nog beter af te kunnen stemmen op de wens van onze opdrachtgevers.

Wij zijn dankbaar voor alle opdrachten die wij krijgen en kijken er erg naar uit om de projecten die wij krijgen om te zetten naar de ideeën van onze opdrachtgevers. 

BLADER DOOR ONZE PROJECTEN

Biosintrum

Jouw oude spijkerbroek houdt ons warm

Voor onze voetbalcompetitie moest nog een logo gemaakt worden, door AtemaDesigns hebben wij een strak, duidelijk en eigentijds logo.

Biosintrum

Steek hem in je zak
 

Een vrolijk & strak logo wat trotsheid uitstraalt, deze missie is zeker geslaagd. Bedankt voor de geweldige uitvoering!

Biosintrum

Blader door ons gebouw
 

De magazines zien er ontzettend mooi uit, teksten zijn gemakkelijk te lezen en de vormgeving is prachtig. Trots op het eindresultaat!

bottom of page