top of page

STOOMKONING

HUISSTIJL ONTWERP

ONZE WERKZAAMHEDEN

Voor de Stoomkoning hebben wij verschillende werkzaamheden verricht, zo hebben wij een complete huisstijl mogen ontwikkelen. De Stoomkoning is een schoonmaak organisatie, waarbij stoomreiniging voorop staat.

Door de naam van de organisatie valt het erg op, hier konden wij als grafische vormgevers op inspelen, een kroontje kwam al snel voorbij in de ontwerpfase. De Stoomkoning straalt direct enige arrogantie uit, je zal direct zien dat ze de beste zijn in hun vakgebied.

Daarnaast wil de Stoomkoning laten zien dat de klant koning is!

Aangezien de Stoomkoning, koning is op het gebied van stoomreiniging is er gekozen voor een scheve kroon. Op deze manier is het logo speels, stoer en geeft het een gevoel van 'niemand is beter'.

 

De dikgedrukte letters geven ook een stoere uitstraling, het is makkelijk leesbaar en er is een speelse twist gegeven door de letter 'S' schuin af te snijden.

De kroon wordt gedragen door de stoom. 

INZICHT IN ONZE WERKWIJZE

Wij vinden het belangrijk om inzicht te geven in onze werkzaamheden, daarom lichten wij al onze projecten extra uit.

Bent u geïnteresseerd in een uitgebreider verhaal over onze werkzaamheden? Bekijk ook andere projecten die wij hebben mogen vormgeven.

 

Zo kunnen wij aan onze opdrachtgevers en potentiële nieuwe samenwerkingen laten zien waar wij voor staan.

BIOSINTRUM

Voor het Biosintrum hebben wij verschillende projecten uit gevoerd. Zo hebben wij bijvoorbeeld drukwerk mogen ontwikkelen van diverse soorten biologisch papier.

BUROVISUAL

BuroVisual is een technisch bedrijf, wat voornamelijk bezig is met het maken van 3D-visualisaties. Aan ons de taak om dit te verwerken in een gloednieuwe huisstijl.

FEANFAN

Supportersvereniging FeanFan, wil Friese trots laten zien. Om meer aandacht te genereren in de online wereld ontwikkelden wij content die gerelateerd is aan de voetbalclub.

bottom of page