top of page

CREATIEF MET KARTON

DRUKWERK & VORMGEVING

BIOBASED OPLOSSINGEN

Laatst kondigden wij onze stage aan bij Biosintrum in Oosterwolde, daar zijn wij de laatste weken druk bezig geweest met verschillende opdrachten.

 

Van deze opdrachten is er vandaag één volledig afgerond, namelijk het ontwerpen van banners. Deze zijn geheel biobased ontwikkeld, door geen aluminium-frame te gebruiken. Hiervoor is nu karton gebruikt, ook het papier waar de ontwerpen op gedrukt zijn is duurzaam.

 

We hebben gekozen voor drie banners, die in allerlei verschillende situaties gebruikt kunnen worden, zo zijn er twee banners die naadloos op elkaar aansluiten. Ook is er gekozen voor een algemene banner, voor het geval dat er bij een beurs of congres maar plaats is voor één banner.

INZICHT IN ONZE WERKWIJZE

Wij vinden het belangrijk om inzicht te geven in onze werkzaamheden, daarom lichten wij al onze projecten extra uit.

Bent u geïnteresseerd in een uitgebreider verhaal over onze werkzaamheden? Bekijk ook andere projecten die wij hebben mogen vormgeven.

 

Zo kunnen wij aan onze opdrachtgevers en potentiële nieuwe samenwerkingen laten zien waar wij voor staan.

STOOMKONING

Voor de Stoomkoning hebben wij een complete huisstijl mogen ontwerpen, dit hebben wij gedaan naar wens van onze opdrachtgever. Bij ons bent u de koning.

BUROVISUAL

BuroVisual is een technisch bedrijf, wat voornamelijk bezig is met het maken van 3D-visualisaties. Aan ons de taak om dit te verwerken in een gloednieuwe huisstijl.

FEANFAN

Supportersvereniging FeanFan, wil Friese trots laten zien. Om meer aandacht te genereren in de online wereld ontwikkelden wij content die gerelateerd is aan de voetbalclub.

bottom of page