top of page

TRAINEROLAF

HUISSTIJL & SOCIAL MEDIA CONTENT

ONZE WERKZAAMHEDEN

TrainerOlaf is een bedrijf wat gespecialiseerd is in het geven van voetbaltrainingen, voornamelijk jeugdvoetballers krijgen te maken met trainer Olaf Atema.

Voor TrainerOlaf hebben wij een complete huisstijl mogen maken die te zien is op kleding, social media en drukwerk.

Deze huisstijl moet binnen de lijnen goed zichtbaar zijn, maar ook buiten de lijnen zal de huisstijl duidelijk zijn. De informatie die gegeven moet worden is belangrijk. Voetbal is de sport van Nederland en daar kan nog een grote stap gemaakt worden in het helpen van sporters.

INZICHT IN ONZE WERKWIJZE

Wij vinden het belangrijk om inzicht te geven in onze werkzaamheden, daarom lichten wij al onze projecten extra uit.

Bent u geïnteresseerd in een uitgebreider verhaal over onze werkzaamheden? Bekijk ook andere projecten die wij hebben mogen vormgeven.

 

Zo kunnen wij aan onze opdrachtgevers en potentiële nieuwe samenwerkingen laten zien waar wij voor staan.

STOOMKONING

Voor de Stoomkoning hebben wij een complete huisstijl mogen ontwerpen, dit hebben wij gedaan naar wens van onze opdrachtgever. Bij ons bent u de koning.

BUROVISUAL

BuroVisual is een technisch bedrijf, wat voornamelijk bezig is met het maken van 3D-visualisaties. Aan ons de taak om dit te verwerken in een gloednieuwe huisstijl.

BIOSINTRUM

Voor het Biosintrum hebben wij verschillende projecten uit gevoerd. Zo hebben wij bijvoorbeeld drukwerk mogen ontwikkelen van diverse soorten biologisch papier.

bottom of page