top of page

PLUIS DE MUIS

ILLUSTREREN & KINDERBOEK SCHRIJVEN

ONZE WERKZAAMHEDEN

Pluis de Muis, is een karakter in een kinderboeken serie. Pluis gaat graag op avontuur.

Dit boekje wordt gebruikt op Firda, bij de opleidingen voor pedagogisch medewerker en mediavormgeving. Zo wordt het kinderboek voorgelezen aan kleine kindjes en als voorbeeld gebruikt voor nieuwe mediavormgeving studenten.

Aan de hand van dit boekje worden elk schooljaar nieuwe opdrachten bedacht voor de studenten. Zodat zij extra uitdaging krijgen en daardoor net als Pluis op avontuur gaan.

INZICHT IN ONZE WERKWIJZE

Wij vinden het belangrijk om inzicht te geven in onze werkzaamheden, daarom lichten wij al onze projecten extra uit.

Bent u geïnteresseerd in een uitgebreider verhaal over onze werkzaamheden? Bekijk ook andere projecten die wij hebben mogen vormgeven.

 

Zo kunnen wij aan onze opdrachtgevers en potentiële nieuwe samenwerkingen laten zien waar wij voor staan.

STOOMKONING

Voor de Stoomkoning hebben wij een complete huisstijl mogen ontwerpen, dit hebben wij gedaan naar wens van onze opdrachtgever. Bij ons bent u de koning.

BUROVISUAL

BuroVisual is een technisch bedrijf, wat voornamelijk bezig is met het maken van 3D-visualisaties. Aan ons de taak om dit te verwerken in een gloednieuwe huisstijl.

BIOSINTRUM

Voor het Biosintrum hebben wij verschillende projecten uit gevoerd. Zo hebben wij bijvoorbeeld drukwerk mogen ontwikkelen van diverse soorten biologisch papier.

bottom of page